Η Εθνική Λοταρία της Βρετανίας αναζητά για τον τυχερό νικητή του παιχνιδιού EuroMillions, που πιθανότατα αγνοεί ότι έχει κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες (περίπου 1,16 εκατ. ευρώ) και δεν έχει ακόμη πάρει τα κέρδη του.

Η ημερομηνία λήξης του λαχνού είναι στις 28 Ιούλη και οι διοργανωτές συμβουλεύουν τους Βρετανούς να ελέγξουν τα παλιά δελτία τους.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί ο τυχερός νικητής της λοταρίας, τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, The Mirror.

Ο λαχνός αγοράστηκε στο Λονδίνο και έχει τον κωδικό VSHS38986.

Ο Άντι Κάρτερ, επικεφαλής του τμήματος νικητών της Εθνικής Λοταρίας είχε πρόσφατα δηλώσει για τον τυχερό λαχνό: “Ο χρόνος τελειώνει για τον νικητή αυτού του λαχείου, αλλά ακόμη είμαστε αισιόδοξοι ότι κάποιος πρόκειται να εμφανιστεί την τελευταία στιγμή για να διεκδικήσει τα χρήματα”.

“Λέμε σε όλους να ελέγξουν τα παλιά τους δελτία μια ακόμη τελευταία φορά ή να ψάξουν οπουδήποτε θα μπορούσε ένας χαμένος λαχνός EuroMillions θα μπορούσε να κρύβεται. Αυτό το βραβείο θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή κάποιου και να βοηθήσει να γίνουν τα όνειρά του πραγματικότητα σε κάποιον εκεί έξω” ανέφερε ο Κάρτερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά μέσο όρο παίζονται 36 εκατ. λίρες κάθε εβδομάδα στα παιχνίδια της Εθνικής Λοταρίας.

Τον Απρίλη, ένα τζακπότ των 122 εκατ. λιρών πληρώθηκε σε έναν υπερτυχερό που έγινε ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία της της λοταρίας.

Τον ίδιο μήνα ένας Βρετανός κέρδισε 59 εκατ. λίρες στο Euromillions.

Ο μεγαλύτερος νικητής στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου στο παιχνίδι Euromillions πήρε σπίτι του 170.221.000 λίρες τον Οκτώβρη του 2019 και επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

Πέρα από αυτόν, ο Κόλιν και ο Κρις Γουέιρ κέρδισαν το τεράστιο ποσό των 161.653.000 λιρών τον Ιούλη του 2011.