Ο John Galliano επιστρέφει!
Επιτέλους ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο σχεδιαστής John Galliano θα εγκατασταθεί στο στούντιο του Oscar de la Renta, σε μία προσπάθεια να επανέλθει στον κόσμο της μόδας.

Σημαντικό ρόλο στην επάνοδο αυτή έπαιξε η αρχισυντάκτρια της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, η οποία είναι στενή φίλη του de la Renta και μεγάλη οπαδός του Galliano, καθώς τον είχε υποστηρίξει στα πρώτα του βήματα στο χώρο. Αν και δεν είναι ακόμα γνωστή η θέση στην οποία θα βρίσκεται στο οίκο, ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι o Galliano είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και θα συμβάλει με τις προτάσεις του στην επόμενη συλλογή. Ο σχεδιαστής δήλωσε ότι λυπάται για τα αντισημιτικά σχόλια που, πριν δύο χρόνια, ήταν η αιτία για να αποχωρήσει από τον οίκο Dior. Ακόμα δήλωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σε ανάρρωση από την εξάρτησή του από το αλκοόλ και δεσμεύεται ότι θα επανορθώσει για την κακή συμπεριφορά του. Το ερώτημα είναι αν ο Galliano πρόκειται να αναλάβει τα ινία του οίκου εξ’ ολοκλήρου,  και αν ναι, πότε; Ότι και να γίνει, περιμένουμε με αγωνία την επόμενη συλλογή του Oscar de la Renta η οποία προβλέπεται να είναι πιο θεατρική από ποτέ!

Trends- Χειμερινό λευκό
Είναι γεγονός ότι το χειμώνα συνηθίζουμε να επιλέγουμε τα σκούρα χρώματα τόσο για την καθημερινή εμφάνιση όσο και για τη βραδινή έξοδο. Η αλήθεια είναι ότι το κρύο, η βροχή αλλά και η διάθεσή μας, μας κάνουν να στρεφόμαστε σε ρούχα γκρι, σκούρα μπλε και κυρίως μαύρα. Γιατί όμως να μην δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό; Οι πασαρέλες για το φετινό χειμώνα έλαμψαν από τις λευκές προτάσεις των
αγαπημένων μας σχεδιαστών. Το λευκό έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του τόσο σε ρούχα όσο και στα αξεσουάρ. Ας το τολμήσουμε λοιπόν! Λευκές γούνες, παλτό, παντελόνια, πλεκτά, τσάντες και παπούτσια είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε διάθεση και να ανανεώσουμε το στυλ μας.

Προηγούμενο άρθροΟ Μνημόνιος για τον μήνα Φεβρουάριο
Επόμενο άρθροΝέα εκθέματα στο μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου