Το καλοκαίρι είναι μια ανέμελη εποχή που φέρνει αλλαγές σε κάθε κομμάτι της ρουτίνας σας: από τα ρούχα ως τα προϊόντα περιποίησης αλλά και στο μακιγιάζ.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, όπως λίγο γκλίτερ στα μάτια, ένα πιο έντονο ρουζ, χρωματιστές σκιές ή φούξια κραγιόν, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να πειραματιστείτε!

Το InStyle παρουσιάζει τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ, που θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες.

Χρώμα στα μάτια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Σας έχουμε ξαναπεί γι’ αυτή την τάση που είναι τέλεια, κάθε ώρα της ημέρας. Η χρωματιστή σκιά στη γωνία των ματιών είναι πολύ εύκολη στην εκτέλεσή της, ακόμα κι από αρχάριες.

Ιριδίζον κραγιόν

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating)

Με το TikTok έχουν επανέλθει πολλές ξεχασμένες τάσεις των 90’s, όπως λεπτά φρύδια, έντονα χείλη και glam μακιγιάζ. Εστιάζοντας στα χείλη, μπορείτε να προσθέσετε λίγη γυαλιστερή σκιά πάνω από το κραγιόν ή το gloss, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα αλά Lizzo.

Graphic liner

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marwa🦋 (@marwa.muah)

Αν έχετε σταθερό χέρι και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τα σχέδια με eyeliner είναι πολύ ιδιαίτερα! Στα feeds επικρατούν τα χρωματιστά looks σε αποχρώσεις όπως ροζ, πράσινο και κίτρινο.

Πολλά παστέλ

Υπάρχει κάτι πιο fun από ένα πολύχρωμο μακιγιάζ; Όπως αποδεικνύει και η makeup artist, Isamaya Ffrench, όχι… Για να το δοκιμάσετε κι εσείς, συνδυάστε τουλάχιστον 3 παστέλ σκιές και δημιουργήστε ελεύθερα!

Ηλιοκαμένο ρουζ

Μια περίεργη τάση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες εβδομάδες, με ανάμεικτα συναισθήματα από beauty experts. Σε κάθε περίπτωση, αν σας αρέσουν τα ηλιοκαμένα ζυγωματικά, δοκιμάστε ένα έντονο blush (και παράλληλα προστατέψτε την επιδερμίδα σας με αντηλιακό)!

Μπρονζέ επιδερμίδα

Η λάμψη παραμένει και φέτος και ανανεώνεται με την προσθήκη ενός bronzer. Για το πιο φυσικό αποτέλεσμα, με ένα πινέλο σχηματίστε τον αριθμό 3 στο πρόσωπό σας.

Μονοχρωματικό μακιγιάζ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Αυτό είναι το πιο εύκολο, φυσικό και γρήγορο μακιγιάζ! Χρησιμοποιήστε το ίδιο προϊόν σε μάτια, ζυγωματικά και χείλη για το πιο όμορφο κι ανάλαφρο αποτέλεσμα. Τα ρουζ σε στικ, κρέμα ή balm είναι ιδανικά γι’αυτό το look.

ΠΗΓΗinstyle.gr
Προηγούμενο άρθροΤο τέλος της Μπόνι και του Κλάιντ: Ποιοι ήταν οι ληστές που έσπειραν τρόμο στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΟ μοναχός του Αγίου Όρους που έκανε «θαύματα» στην κουζίνα και διάσημους σεφ να παραμιλούν!