Θέμα στην εκπομπή Φως στο Τούνελ έγινε χθες η εξαφάνιση του συντοπίτη μας Κωνσταντίνου Μπιμπίκου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 21 Ιανουαρίου με αποτέλεσμα στις 30 του μήνα να εκδοθεί και missing alert.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη βρέθηκε η ξαδέλφη του, η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της MP ότι υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που τον έχουν δει αρκετές ημέρες μετά τη δήλωση εξαφάνισης, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμα κανένα σημείο ζωής.

Η πληροφορία που ήρθε να περιπλέξει την κατάσταση αφορά μια επίσκεψη του Μπιμπίκου τη μέρα που χάθηκε σε φίλο του στο Ζούμπερι.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, εκείνο είναι το χρονικό σημείο κατά το οποίο ο 53χρονος εξαφανίζεται και μάλιστα χωρίς το κινητό του που βρέθηκε πεταμένο στον δρόμο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι καλώντας τον αριθμό από την εκπομπή, διαπιστώθηκε ότι έχει γίνει φραγή εισερχομένων κλήσεων.

Άξιο αναφοράς είναι ότι τηλεθεατές που επικοινώνησαν με την εκπομπή ενημέρωσαν ότι έχουν δει άτομο που μοιάζει στον Μπιμπίκο στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, ενώ υπήρξε και μια πληροφορία για ένα ακατοίκητο κτίσμα στον Νέο Βουτζά, η οποία ελέγχθηκε από ρεπόρτερ της εκπομπής, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Η ξαδέλφη του Κωνσταντίνου, κα. Κανδύλη, ζήτησε «από τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, του Ζούμπερι και της Νέας Μάκρης που κυκλοφορούσε κυρίως ο Κωνσταντίνος, να γίνουμε όλη μια μεγάλη αγκαλιά, να υπάρξει κινητοποίηση και να μοιραστούν ό,τι πληροφορία μπορεί να έχουν ώστε να βρεθεί».

Δείτε τις αναφορές στον Μπιμπίκο από το 8’30” και μετά και από το 1.01′.00 και έπειτα

Προηγούμενο άρθροΗ Ελληνίδα δισεκατομμυριούχος: Η γυναίκα που είναι πλουσιότερη από όλους τους εφοπλιστές
Επόμενο άρθροΈξι χρόνια χωρίς τον Γιάννη Δημητριάδη