Ταξίδι στην παρθένα φύση στο Καρπενήσι

Ανάμεσα στα έλατα, σε υψόμετρο 960 μέτρων και περίπου 4 ώρες και 295 χλμ. μακρυά από την Αθήνα, το Καρπενήσι είναι ιδανικός προορισμός για τις χειμερινές σας διακοπές αλλά και ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης ή και δράσης. 

Η Marathon Press σάς στέλνει εντελώς δωρεάν στο υπέροχο Καρπενήσι. Το ξενοδοχείο «Anesis» βρίσκεται στο κέντρο του Καρπενησίου. Θα το προσέξετε από τα εντυπωσιακά ξύλινα «σαχνισιά», που σύμφωνα με την αρχιτεκτονική της περιοχής προεξέχουν από τον τοίχο και δίνουν στο ξενοδοχείο ένα ιδιαίτερο χρώμα. 

Ξύλινα ταβάνια, φτιαγμένα με το μεράκι μας άλλης εποχής, ξυλόγλυπτες λεπτομέρειες, φωτιστικά δουλεμένα στο χέρι, δωμάτια διακοσμημένα με γούστο, χώροι φιλόξενοι και διακριτικοί δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης, ένα ζεστό και φιλόξενο καταφύγιο, μια βάση εξόρμησης για να ανακαλύψετε τις άπειρες ομορφιές της φύσης και την ενδιαφέρουσα πολιτιστική παράδοση της Ευρυτανίας.

Η Marathon Press σάς στέλνει διακοπές!

Η Marathon Press κληρώνει μέσα από τη σελίδα της στο facebook και σας στέλνει, εντελώς δωρεάν, ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο «Anesis».

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1) Μπες στη σελίδα μας στο facebook

2) Κάνε like

3) Κοινοποίησε τη φωτογραφία του διαγωνισμού

*Λεπτομέρειες για τους όρους, τις ημερομηνίες και τον διαγωνισμό θα βρείτε και στη σελίδα μας στο facebook. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί, μετά από κλήρωση, στη σελίδα μας.

Προηγούμενο άρθροΠρόταση στον Σάκη Ρουβά να είναι υποψήφιος στις εκλογές
Επόμενο άρθροΑρχαιολογικό Μουσείο: Εκτίθεται πλέον το χρυσό δαχτυλίδι του Θησέα!