Μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για την αθλητική ζωή της χώρας, αλλά και του Μαραθώνα, έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο Αντώνης Καβαρνός έκλεισε τα μάτια του αφήνοντας πίσω ως μεγάλη κληρονομιά το αθλητικό κέντρο που λειτουργεί στον Μαραθώνα κι έχει χαρίσει στην περιοχή σημαντικούς αθλητές.

Ξεκινώντας μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο από τη Βαρβάκειο, πήραν τις πρώτες βάσεις και άνοιξαν οι δυο τους οπωροπωλείο. Μεγαλώνοντας ασχολήθηκαν με τις οικοδομικές επιχειρήσεις και το 1980, έχοντας επισκεφθεί τον Μαραθώνα και εντυπωσιαστεί με την ομορφιά και την ιστορία του, αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Έχοντας ως όπλο τη γνώση από τη σχολή που λειτουργούσαν αφιλοκερδώς στην Πεύκη από το 1978, σε συνεργασία με τον στενό τους φίλο και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Χρήστο Αρδίζογλου, αγόρασαν έκταση και ίδρυσαν το Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα με την εξαιρετική από πλευράς παραγωγής ταλέντων Ποδοσφαιρική Σχολή.

Τα εγκαίνια έγιναν το 1984 και από το 1990 και έπειτα το κέντρο λειτούργησε ως χώρος προετοιμασίας για τους αθλητές εθνικών ομάδων πολλών αθλημάτων.

Ο Αντώνης Καβαρνός έφτιαξε με τη σύζυγό του Ελένη μια ευτυχισμένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά και ευτύχησε να χαρεί επτά εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη στις 18.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στον Μαραθώνα.

Προηγούμενο άρθροΗ μικρή χώρα των 1,5 εκατ. κατοίκων όπου ψηφίζεις στο σπίτι από το κινητό ή το τάμπλετ
Επόμενο άρθροΜε μηχανική υποστήριξη η 39χρονη ερπετολογος – Πώς μπορεί να έφτασε η οχιά στο σχολείο