Μια άσχημη είδηση που έγινε γνωστή σήμερα το πρωί ήρθε να σκορπίσει θλίψη στην τοπική κοινωνία της Νέας Μάκρης.
Ο Αλέκος Πανουργιάς, γνωστός επιχειρηματίας στην εστίαση που τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το «Ποσειδώνος Γεύσεις» και το Seacret έφυγε από τη ζωή με την κηδεία του να γίνεται αύριο στον ιερό ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στις 16:00, στη Νέα Μάκρη. Ήταν ένας άνθρωπος άξιος, γνωστός σε όλους και πολύ αγαπητός για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την εργατικότητά του.
“Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας. Το τελευταίο αντίο, θα δοθεί αύριο Πέμπτη 25/5 στον ιερό ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης στις 16:00, στη Νέα Μάκρη.
Αντί στεφάνου θα επιθυμούσαμε τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο «Ελπίδα» (σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο). Θα τον θυμόμαστε όλοι, λεβέντη, δραστήριο και ζωντανό όπως ήταν σε όλη του τη ζωή“, αναφέρoυν σε ανάρτησή τους τα παιδιά του.


















































