Περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας αναμένεται να δώσει το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας που είχε ληφθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας, τον Απρίλιο του 2021 και ενώ το παιδί είχε εισαχθεί με επεισόδια σπασμών.

Πρόκειται για αίμα που ελήφθη στις 8 Απριλίου του 2021, μόλις τρεις ημέρες πριν την πρώτη ανακοπή καρδιάς της 9χρονης Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το tempo24 το πρόσωπο που ανακάλυψε τυχαία το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας ήταν άτομο από το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου και τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά από αυτό το πολύτιμο στοιχείο στην εξέλιξη της υπόθεσης είναι πολλά .

Πού ήταν το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας όλο αυτό το διάστημα; Γιατί και πώς φυλασσόταν ενώ το πρωτόκολλο προβλέπει την απόρριψη των φιαλιδίων μέσα σε λίγες ώρες μετά τη λήψη και την εξέταση του αίματος;

Το γεγονός ότι η αστυνομική και η δικαστική έρευνα αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση, γιατί δεν οδήγησε τους υπεύθυνους στο Καραμανδάνειο να ερευνήσουν νωρίτερα την ύπαρξη του φιαλιδίου με το αίμα της Τζωρτζίνας;

Στο μικροσκόπιο των ερευνών το αίμα της Τζωρτζίνας

Το φιαλίδιο με το αίμα παραδόθηκε από το Καραμανδάνειο, σε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της ΓΑΔΑ το πρωί της Πέμπτης. Από την εξέταση του αίματος που αποτελεί πολύτιμο στοιχείο στα χέρια των ειδικών, οι επιστήμονες θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν αν είχαν χορηγηθεί και τότε τοξικές ουσίες στην Τζωρτζίνα που είχαν σαν αποτέλεσμα η 9χρονη να φτάσει στα πρόθυρα του θανάτου.

Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη

Δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo 24 άνοιξαν την πόρτα με κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν στον χώρο του σπιτιού όπου παρέμειναν για περίπου 15 με 20 λεπτά.Στη συνέχεια βγήκαν από το χώρο κρατώντας μαύρες πλαστικές τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες αντικείμενα του σπιτιού και τις μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι άνδρες και αν πρόκειται για αντικείμενα που συλλέχθηκαν για να ερευνηθούν ή αν πρόκειται για πρόσωπα από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που είχαν εντολή να μεταφέρουν κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα.