Ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» έναν 69χρονο συνταξιούχο και έναν άτυχο μοτοσικλετιστή έλαβε χώρα στη βόρεια Ουαλία, με το σχετικό βίντεο να κάνει το γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 69χρονου Γκράχαμ Ρόμπινσον έλαβε χώρα στις 5 Αυγούστου του 2022, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ουαλίας.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου του 69χρονου, ο Ρόμπινσον και ο μοτοσικλετιστής, Λίαμ Γκεστ, έρχονται σε αντιπαράθεση, με τον πρώτο να αρχίζει να κυνηγάει τον μοτοσικλετιστή προβαίνοντας σε σειρά επικίνδυνων ενεργειών και, τελικά, τραυματίζοντάς τον.

Αφορμή για την αντιπαράθεση φέρεται να στάθηκε το γεγονός ότι ο Γκεστ, σύμφωνα πάντα με τον 69χρονο, είχε χτυπήσει τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του συνταξιούχου, περνώντας δίπλα του με τη μοτοσικλέτα του.

Καρέ -καρέ η καταδίωξη του μοτοσικλετιστή από τον 69χρονο

Στο σχετικό βίντεο με την καταδίωξη, ο Ρόμπινσον οδηγώντας με ταχύτητα άνω των 80 χλμ./ώρα, ακολουθεί για μεγάλη απόσταση τον μοτοσικλετιστή, μπαίνοντας μάλιστα ακόμη και σε πάρκινγκ, αλλά και σε χωμάτινο μονοπάτι που εισήλθε ο Γκεστ προκειμένου να γλυτώσει.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον Ρόμπινσον να πέφτει πάνω στον Γκεστ, ρίχνοντάς τον από την μοτοσικλέτα του πάνω σε έναν θάμνο, και τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Σημειώνεται ότι ο Ρόμπινσον καταδικάστηκε προ ημερών σε 8 μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση και παρεμπόδιση της αστυνομίας, με τη κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του αυτοκινήτου του να τον «καίει», έχοντας καταγράψει το σοκαριστικό περιστατικό.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΗ ελληνική αυτοκρατορία που ξεκίνησε από μια ερώτηση και γλυκαίνει 61 χώρες σε πέντε ηπείρους
Επόμενο άρθροHappy Face Killer: Ο κατά συρροή δολοφόνος που έστελνε επιστολές γιατί του είχαν κλέψει τη… δόξα