Στην εποχή μας, η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας παίζει σημαντικό ρόλο στην αυτοεκτίμηση και την καθημερινότητά μας.

Η βλεφαροπλαστική, μία χειρουργική επέμβαση που αφορά τη διόρθωση των βλεφάρων, είτε των άνω είτε των κάτω, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους, να διώξουν τα σημάδια κούρασης ή να διορθώσουν λειτουργικά προβλήματα.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να ενημερωθεί κανείς για το κόστος και τις διαδικασίες για άνω και κάτω βλεφαροπλαστική, ενώ καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα παίζει και ο πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξετε να πραγματοποιήσει την επέμβαση.

Πότε την επιλέγουμε

Η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων με προσιτό κόστος, έχει αναδειχθεί σε μία εξαιρετικά δημοφιλή αισθητική επέμβαση τα τελευταία χρόνια, καθώς μπορεί να καλύψει μια πληθώρα αναγκών:

από την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους που συσσωρεύεται στα βλέφαρα, μέχρι την αντιμετώπιση της πτώσης των άνω βλεφάρων (βλεφαρόπτωση) αλλά και να αφαιρέσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια, που συχνά προκαλούν μια κουρασμένη ή γερασμένη εμφάνιση. Όπως οι περισσότερες μικροεπεμβάσεις αισθητικής φύσεως, έτσι και η βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου δεν απαιτεί μακροχρόνια νοσηλεία και μπορεί να γίνει με λιγότερη αναισθησία.

Αναφορικά με το κόστος για βλεφαροπλαστική, μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, τον πλαστικό χειρουργό, την πολυπλοκότητα της επέμβασης και το αν θα πραγματοποιηθεί στα άνω, τα κάτω βλέφαρα ή και τα δύο. Τα τελευταία χρόνια πάντως με την επιστήμη να έχει προχωρήσει σημαντικά, η βλεφαροπλαστική σε άνω και κάτω βλέφαρα θεωρείται επέμβαση ρουτίνας και το κόστος της είναι προσιτό από κάθε βαλάντιο.

Ποιος θα την κάνει

Όπως και για κάθε άλλη επέμβαση, έτσι και στη βλεφαροπλαστική, ο πλαστικός χειρουργός που θα επιλέξετε παίζει καθοριστικό ρόλο και θα πρέπει να είναι έμπειρος και καταρτισμένος, καθώς αυτό θα εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα μειώσει τον κίνδυνο επιπλοκών.

Πριν αποφασίσετε για μια βλεφαροπλαστική, θα πρέπει να έχετε μια σαφή εικόνα των προσδοκιών σας και να συζητήσετε εκτενώς με τον γιατρό. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ο πλαστικός χειρουργός θα σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για την διαδικασία, τον χρόνο ανάρρωσης, τα αναμενόμενα αποτελέσματα και το κόστος.

Είναι επίσης σημαντικό να δείτε φωτογραφίες από το πριν και το μετά προηγούμενων επεμβάσεων του χειρουργού, ώστε να αποκτήσετε μια σαφή ιδέα της εμπειρίας και της τεχνικής του.

Αναζητήστε σήμερα το κορυφαίο πλαστικό χειρουργό Dr. Boukouvalas και μάθετε τα πάντα για την βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρου και το κόστος της διαδικασίας.

Προηγούμενο άρθροΕργασίες καθαρισμού στον χώρο του εργοστασίου Πορσελάνα
Επόμενο άρθροΓιατί να επιλέξω καθαρή πρωτεΐνη whey και ποια είναι η καλύτερη πρωτεΐνη γράμμωσης isolate για αδυνάτισμα