Έρχεται στις οθόνες σας σύντομα για να κάνει θραύση και να κατακτήσει καρδιές. Ο λόγος για μια κοπέλα από την περιοχή μας που θα διεκδικήσει θέση στο GNTM που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. Πρόκειται για τη Ραφαέλα Ροδινού, η οποία μάλλον έχει ήδη κερδίσει συμπάθειες καθώς γνωστό σάιτ της έκανε μίνι – αφιέρωμα:

Διαβάστε παλιότερη συνέντευξή της στη MarathonPress 

Όπως γράφει το youweekly.gr:

«Σε λίγες ημέρες το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα και πρόκειται να είναι ανατρεπτικό. Για ακόμη μια φορά από τις audutions θα περάσουν κορίτσια αλλά και αγόρια, με τους καλύτερους να περνάνε στην επόμενη φάση και στη συνέχεια στο σπίτι.

Μια από τις παίκτριες που θα δούμε να περπατά μπροστά από τους κριτές και να ποζάρει, θα είναι σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, η Ραφαέλα Ροδινού. Πρόκειται για μια καστανή καλλονή η οποία είναι χορεύτρια, αλλά ασχολείται και με το μόντελινγκ.

Το γεγονός μάλιστα, πως η τελευταία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγινε στις 23 Ιουνίου, ξεκινάει τις φήμες πως λογικά «έσκισε» στις auditions και ακόμη βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Να σημειώσουμε ωστόσο, πως έχουμε ακόμη έναν παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι».