Για πρώτη φορά τη φωνή της μαμάς της άκουσε η μικρή Σάββι – ένα μωράκι μόλις μερικών μηνών, που γεννήθηκε κωφό.

Η Σαββάνα, όπως είναι το πλήρες όνομά της, με τη βοήθεια της τεχνολογίας κατάφερε το Σάββατο (28/01) να ακούσει για πρώτη φορά τους ήχους του περιβάλλοντός της, αφού, από την ημέρα γέννησής της αντιμετωπίζει πρόβλημα ακοής. Οι γονείς της μικρής, λοιπόν, τής φόρεσαν συσκευές ακουστικής υποστήριξης ειδικά σχεδιασμένες για βρέφη και προσαρμοσμένες στο μέγεθος των μικρών και ευαίσθητων αφτιών της και κατέγραψαν σε κάμερα την αντίδραση του μωρού, η οποία είναι συγκλονιστική.

Η Σάββι ξεκινάει να κλαίει με λυγμούς από την πρώτη στιγμή που ακούει ήχους, καθώς δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Όλα αυτά, μέχρι να ακούσει τη φωνή της μητέρας της. Η μικρά σταματά αμέσως να κλαίει και παρατηρεί με συγκίνηση αλλά και απορία την οικογένειά της να τής μιλά.

Η ανάρτηση της μητέρας στο Twitter

Το βίντεο μοιράστηκε στο Twitter η μητέρα του παιδιού, υπογραμμίζοντας ότι: «Είναι εύκολο να θεωρούμε δεδομένα τα μικρά πράγματα, αλλά στο σπίτι μας, το δώρο του ήχου δεν ανήκει σε αυτά! Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για το @moogcenter και το πόσο γρήγορα καταφέραμε να τη βοηθήσουμε. Σε αγαπάμε Savvie!».

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΠρόγνωση Καλλιάνου για χιόνια μέχρι και στην Αττική
Επόμενο άρθρο«Έχω εξαντληθεί» – Το 23χρονο κορίτσι με τις 40 προσωπικότητες που ζητά να πεθάνει