Η τύχη θα είναι με το μέρος τους στα οικονομικά τους και θα δουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αυξάνεται. Νέες ευκαιρίες και νέες συνεργασίες θα βοηθήσουν κατά πολύ αυτά τα τρία ζώδια να βγάλουν περισσότερα χρήματα το 2023.

Η νέα χρονιά είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά και από τα πράγματα που απασχολούν όλα τα ζώδια για το 2023 είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά. Ποια άραγε είναι τα ζώδια που θα δουν το 2023 τα οικονομικά τους να εκτοξεύονται;

Τα ζώδια που θα έχουν κέρδη τη νέα χρονιά είναι τρία: ο Ταύρος, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών του και πολύ σπάνια πέφτει εκτός προϋπολογισμού. Η νέα χρονιά υπόσχεται κέρδη και αισιοδοξία για τον Ταύρο στον οικονομικό τομέα. Αυτό το ζώδιο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και ιδίως τα χρήματά του. Η νέα χρονιά τον βρίσκει συνετό με τα έξοδά του και ίσως νέες συνεργασίες βοηθήσουν στο να αυξηθεί ο τραπεζικός του λογαριασμός.

Μόνο οφείλει να δείξει λίγη προσοχή μέχρι τις 12 Ιανουαρίου που είναι ανάδρομος ο Αρης στους Διδύμους και θα φέρει λίγες καθυστερήσεις στα οικονομικά του. Από τον Μάιο του 2023 ο Δίας από το ζώδιο του, θα αυξήσει τον παράγοντα της τύχης για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Παρθένος

Ήδη από τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας έχει περάσει στον Κριό και θα μείνει μέχρι τις 16 Μάϊου του 2023 δίνοντας μεγάλη βοήθεια στα οικονομικά. Ο Παρθένος θα είναι από τα τυχερά ζώδια του 2023 όσον αφορά τα χρήματα, είτε αυτά προέρχονται από επενδύσεις, νέες συνεργασίες, και κληρονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η νέα χρονιά θα είναι απαλλαγμένη από τα μεγάλα άγχη του παρελθόντος. Τσουγκρίστε τα ποτήρια σας στα γενέθλια σας σε μια νέα αρχή, χωρίς μεγάλα άγχη παρά μόνο με καλύτερες προοπτικές και μπόλικη τύχη στα οικονομικά σας για το 2023. Η νέα χρονιά θα είναι για εσάς κερδοφόρα και σίγουρα θα βγάλετε περισσότερα χρήματα από το 2022.

ΠΗΓΗbovary.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμητρα Τσεβά: Γυναίκες και Πολιτική – Η Ιστορία έχει αλλάξει σελίδα
Επόμενο άρθροΓράμματα στον Άγιο Βασίλη από μαθητές σχολείων της Νέας Μάκρης (Μέρος 2ο)