Κύριε Διευθυντά,

  Η εκλογή του κ. Ψινάκη καθιστά εξ’ ορισμού την επόμενη περίοδο εξόχως ενδιαφέρουσα. Άλλωστε ο ίδιος ως άνθρωπος  των Media γνωρίζει το πώς να ευρίσκεται στη δημοσιότητα. Τώρα το πώς μπόρεσε ένας άνθρωπος της show biz να πείσει τόσο πολλούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα , να δημιουργήσει τόσες προσδοκίες χωρίς δημοσίως  να υποσχεθεί τίποτε, είναι αντικείμενο μελέτης του ιστορικού του μέλλοντος. Άλλωστε ο χρόνος και η ιστορία είναι οι τελικοί κριτές. Αρκεί βεβαίως να μην ξεχνούν την ιστορία,  κυρίως αυτοί που την έγραψαν.Έχουμε πολλά λοιπόν να πούμε κι ακόμη περισσότερα να δούμε. Φυσικά ο σεβασμός στο θεσμό και το πρόσωπο του δημάρχου είναι αυτονόητος από όλους μας. Και πρωτίστως από τον ίδιο το νέο δήμαρχο.

 

Κατά τα λοιπά ξεχάσαμε ήδη ότι είχαμε και Ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση έλαβε λέει το μήνυμα και θα φροντίσει φυσικά να μας  το στείλει με το επόμενο …εκκαθαριστικό.Και βέβαια ο πρωθυπουργός ερμήνευσε με σαφήνεια τα «θέλω» του λαού…..  κι ευθύς αμέσως έκανε υπουργό το Γιακουμάτο και το Ντινόπουλο!!! Θα ήθελα να δω τον Αργύρη Ντινόπουλο ως Υπουργό Εσωτερικών να συνεργάζεται με τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου. Η αποθέωση του ήρεμου κι εποικοδομητικού διαλόγου! Θα ήθελα να δω το Γ,Γιακουμάτο να επιτίθεται στις τιμές. Με τη βαθιά πολιτική του σκέψη και την άριστη τεχνοκρατική του συγκρότηση οι τιμές θα παραδοθούν αμαχητί. Με τον καινούργιο νόμο των πλειστηριασμών θα τσακώνονται οι τράπεζες με την εφορία ποιος θα μας πρωτοπάρει τα σπίτια.

Ξεκίνησε και η τουριστική περίοδος. Είδα  γερμανούς τουρίστες σήμερα και τρελάθηκα. Καλά αυτοί δεν πρέπει να είναι στη χώρα τους να δουλεύουν για να μας δανείζουν; Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά μετά τις εμφανίσεις της εθνικής μας έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μπορεί τελικά να μην το πάρουμε….το Μουντιάλ. Πανηγύρισε λέει η Σακίρα τη νίκη της Κολομβίας. Έχε χάρη που δεν κερδίσαμε εμείς να δεις πανηγύρι που θα ‘στηνε η Γωγώ Τσαμπά! Πάντως το μουντιάλ το απολαμβάνω…οικογενειακά.  Με οικογενειακή πίτσα οικογενειακό παγωτό και τέτοια δηλαδή. Όλα τα λεφτά είναι το σπρέι, που χρησιμοποιούν οι διαιτητές μπροστά από το τείχος. Άσε που το ξεσήκωσε η γυναίκα μου και το βάζει μπροστά από το ψυγείο κάθε φορά που το πλησιάζω. Άστα να πάνε. Η τύχη είναι τυφλή…αλλά η ατυχία μας βλέπει πολύ καλά.

Άσχετο…..Μήπως εκτός του νόμου περί ευθύνης υπουργών θα ‘πρεπε να υπάρχει και νόμος περί ευθύνης ψηφοφόρων; 

Ο…μνημόνιος

Προηγούμενο άρθροΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ: H ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
Επόμενο άρθροΘεωρίες ποδοσφαιρικών συνωμοσιών