Πιες τον πόνο σου

Μία στήλη για τον εκάστοτε γκομενικό πόνο… Γράφει η Zanax!


Γεια σου Zanax!

Η ιστορία μου ξεκινάει πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν γνώρισα έναν «friend with benefits». Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους κι η συμπάθεια κι έλξη ήταν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Η φάση μας ξεκίνησε χαλαρά, βρισκόμασταν μία φορά στο τόσο, περνούσαμε καλά κι επικοινωνούσαμε πάλι όποτε θέλαμε να ξαναβρεθούμε. Υπήρχε άμεση ανταπόκριση κι από τους δύο όταν κάποιος επεδίωκε επικοινωνία και καμία απολύτως δέσμευση. Τον τελευταίο καιρό όμως, η επικοινωνία μεταξύ μας είναι όλο και πιο συχνή με αποτέλεσμα εγώ να σκέφτομαι ότι θέλω κάτι παραπάνω! Εε και του το είπα! Και μάντεψε τι μου απάντησε;! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! Υπάρχει περίπτωση να μην απαντήσει ποτέ; Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει σοκ; Zanax μου, χρειάζομαι τη συμβουλή σου!

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά οι πιθανότητες δε φαίνεται να βρίσκονται και πολύ με το μέρος σου. Εσύ βεβαίως και πολύ καλά έκανες και ήσουν ειλικρινής και δεν καταπίεσες τα θέλω σου, αλλά μάλλον -λέω εγώ τώρα- για να μην απάντησε, μάλλον, τον έφερες σε αμηχανία. Πράγμα που σημαίνει ότι ήταν μια χαρά βολεμένος με τη φιλική σας «συνθήκη» και δεν είχε ουδέν σκοπό να την επανεξετάσει. Εν ολίγοις, κι επειδή είμαστε λαϊκά παιδιά, έφαγες χυλόπιτα, φιλενάδα.

Από τη λιγοστή μου εμπειρία με το casual sex -λέμε τώρα- κι από τις επιστημονικές έρευνες που έχω διεξάγει μέσα στα χρόνια στο ανδρικό είδος, εάν ένας άντρας σε δει από την αρχή ως το «booty call» του, τη φίλη που του δίνει τα… «benefits» βρε αδερφέ, δύσκολα θα σε δει σοβαρά και θα το γυρίσει σε σχέση. Κι όπως δείχνει το αναπάντητο μήνυμα, μάλλον οι έρευνές μου επιβεβαιώνονται. Δυστυχώς, φίλη μου, δεν είσαι η Mila Kunis κι αυτός, ακόμα πιο δυστυχώς, δεν είναι ο Justin Timberlake, και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι ρομαντικές κομεντί μάς έχουν καταστρέψει τη ζωή. Βρείτε το reference μόνοι σας, γιατί συγχύστηκα.

Έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες, λοιπόν, φίλοι μου. Θέλω να ξεχυθείτε στα μπιτς μπαρ και να επιστρέψετε με πολλούς καλοκαιρινούς έρωτες! Ξέρετε, από αυτούς που δεν κρατάνε.

Για να μοιραστείτε τον πόνο σας:

zanax@marathonpress.gr

Προηγούμενο άρθροfoodrocks: Παγωμένη πίτσα του χωριάτη
Επόμενο άρθροΠιες τον πόνο σου: Γράμμα για τον facebookάκια