Τα διαχωριστικά γραφείων αποτελούν σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό του εργασιακού χώρου σήμερα, καθώς παρέχουν την απαραίτητη ιδιωτικότητα προάγοντας, συγχρόνως, τη συνεργασία και την επικοινωνία μεταξύ των υπαλλήλων, χωρίς να χάνεται η επαφή με τον υπόλοιπο χώρο.

Τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου της ελληνικής εταιρείας Dromeas επικεντρώνονται στη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών σε υλικά και σχέδια, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τεχνολογία για βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή Dromeas και ανακαλύψτε επιδαπέδια πάνελ εσωτερικού χώρου με χωρίσματα, και επωφεληθείτε της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας που εξασφαλίζουν.

Όλα τους είναι, άλλωστε, ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και ομάδας και μπορείτε να τα αποκτήσετε με δωρεάν παραλαβή από τα καταστήματα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Καναπέδες υποδοχής για ευχάριστη ατμόσφαιρα αναμονής!

Οι καναπέδες υποδοχής γραφείου διαδραματίζουν σημαντικό στοιχείο κατά τον σχεδιασμό του εργασιακού περιβάλλοντος. Διότι, δεν είναι απλά ένα έπιπλο για την αναμονή, αλλά σχεδιάζονται για να προσφέρουν άνεση, στυλ και λειτουργικότητα.

Ως χώροι υποδοχής, πρέπει, άλλωστε, να προσφέρουν άνετη και φιλόξενη αίσθηση στους επισκέπτες. Μάλιστα, η αισθητική τους συχνά αντανακλά και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Μπορούν, έτσι, να είναι μοντέρνοι με μίνιμαλ σχεδιασμό, κλασικοί με παραδοσιακά στοιχεία ή ακόμη και εκκεντρικοί για να δημιουργήσουν μια διαφορετική ατμόσφαιρα.

Οι καναπέδες γραφείου της εταιρείας Dromeas σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα εργονομίας και ποιότητας, προκειμένου να διασφαλίσουν την άνεση και την υψηλή αισθητική της αναμονής και της υποδοχής κάθε επαγγελματικού χώρου.

Ανακαλύψτε τους σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών και επιλέξτε τον δικό σας δερμάτινο ή από δερματίνη, σε πολύ προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Dromeas ή το ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας click στο eshop.dromeas.gr και αποκτήστε σήμερα τον ιδανικό καναπέ για τον εργασιακό σας χώρο!

Προηγούμενο άρθροΓια στυλάτες ορθοπεταλιές και όχι μόνο…!
Επόμενο άρθροΜελέτη εξηγεί τι θα συμβεί στη Γη τη μέρα που θα σβήσει ο Ήλιος